Monday, May 28, 2007

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΠΩς ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ,
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΙΣΤΡΩΝ, ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 7% ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥς ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ 32 ΚΑΙ ΤΟ 31 ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ κ. ΤΣΕΛΟ
ΣΤΟ 210 6012704-5 (εσωτερικο 118)
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

3 comments:

Anonymous said...

Διόρθωση: Δεν κόβεται ένα δρομολόγιο του κέντρου απλώς τα δύο πούλμαν που εξυπηρετούσαν το δρομολόγιο, γίνονται ένα.Για να μην έχουμε καινούργιους πανικούς.

Anonymous said...

Μιλησα με τον κυριο Τσελο, τα δυο δρομολογια συμπτυσσονται σε ενα με αποτελεσμα να καταργηθουν οι στασεις του Κολωνακιου, το λεωφορειο θα φευγει απο την πλατεια κολωνακιου θα κατεβαινει Βασ. Σοφιας και θα κανει πλεον τις στασεις επι της λεωφορου.
Η διακιολογια ειναι οτι θα βαλουν μεγαλο λεωφορειο που δεν θα μπορει να περναει απο τους στενους δρομους του κολωνακιου. Ειπα στο κυριο Τσελο οτι και τα κολλεγια, και το αρσακειο και το ACS και η ελληνογερμανικη και ολα τα ιδιωτικα εχουν τεραστια λεωφορεια τα οποια δεν εχουν προβλημα να περασουν απο την Πατριαρχου Ιωακειμ και να στριψουν την Μαρασλη... Προφανως τα αλλα σχολεια εχουν πιο μαγκες οδηγους...

Anonymous said...

eiste gtp